Jarenlange samenwerking met Van Zoggel Catering


Van Zoggel Catering organiseert al meer dan 25 jaar bruiloften, particuliere feesten en corporate events. Van planning en opbouw, tot het uitserveren van overheerlijke gerechten. Bij Van Zoggel Catering krijg je het totaalpakket.
En die aanpak heeft zijn vruchten afgeworpen. En met die groei kwamen mooie uitdagingen om de hoek kijken, toch Bwino?

Bwino (Van Zoggel Catering ) aan het woord:

Absoluut! Ik ben ooit bij Van Zoggel Catering op de werkvloer begonnen en heb na een paar jaar de stap naar kantoor gemaakt. Toen ik net begon werkte we nog niet met EasyParty. Daar kan ik me nu eigenlijk niks meer bij voorstellen.

Toen was het allemaal nog net te doen. Maar na een tijdje groei je als bedrijf uit je losse Excel-documenten en moesten we zaken echt gaan automatiseren, anders ging het ten koste van de kwaliteit richting de klant. Dat is een belangrijke stap voor ons geweest.

Volledige integratie en gebruiksgemak

Wat ik het meest waardeer aan Easyparty is dat het een compleet plaatje biedt. Je kunt alles toevoegen, van complete feesten tot specifieke offertes. Al onze recepturen en productieplanningen zitten bijvoorbeeld nu in één systeem. Voorheen werkten we met losse mappen en moesten we alles handmatig terugrekenen. Nu gaat dat met één druk op de knop, van offerte naar inkooporder tot factuur. Het is ongelooflijk hoe dat onze efficiëntie heeft verbeterd.

Ik kan nu in minder dan tien minuten een offerte genereren. Het systeem verbindt ons hele team en zorgt ervoor dat we allemaal effectief kunnen samenwerken. Het is echt lekker werken als alles goed op elkaar aansluit. Zo kunnen we in de kleinste details het verschil maken.

Kleinste details maken het verschil

We hechten veel waarde aan die persoonlijke touch. Dankzij Easyparty kunnen we die details nauwkeurig in de gaten houden. Het systeem stelt ons in staat om alles tot in de puntjes te regelen, van speciale verzoeken tot unieke opstellingen. Hierdoor kunnen we onze klanten een onvergetelijke ervaring bieden.

Uitdagingen en toekomst

Natuurlijk zijn er nog steeds uitdagingen. We hebben te maken met hoge kosten en een competitieve markt. Klanten vragen vaak meerdere offertes en zijn erg prijsbewust. Maar de ondersteuning van Easyparty is cruciaal voor ons.

Samengevat..

Al met al kan ik zeggen dat Easyparty een onmisbare partner voor ons is. Het heeft ons geholpen om onze processen te stroomlijnen en biedt ons de flexibiliteit die we nodig hebben in deze dynamische markt. Dankzij Easyparty kunnen we blijven groeien en ons aanpassen aan de behoeften van onze klanten. Het is een fantastisch programma om mee te werken!

Bwino Leermakers – Gevers, Accountmanager Van Zoggel Catering